Támogatás

Az Alapítvány adományokból és pályázatok útján elnyert pénzösszegekből valósítja meg céljait, szerzi be a támogatott osztályok eszközeit és hozza létre rendezvényeit.

Az adományozás lehetséges módjai

ado-1-szazalek-tamogatas

Banki átutalás

OBERBANK Bankszámlánkra való befizetéssel, vagy átutalással.
18400010-10000515-10335514

SZJA 1%

one-percent
Támogasson minket adójának 1%-ával, amelyhez a rendelkező nyilatkozatot alább tudja letölteni.
Adószámunk: 19191753-1-06

Tárgyi adomány

donation
Bármilyen tárgyi adományért hálásak vagyunk, melyet a beteg gyermekekre fordítunk.
Kapcsolatfelvétel: info@kgya.hu

Akik mellénk álltak

Több hazai és külföldi híresség is mellé állt a “Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek” programnak, akik videóüzenetben kérik Önöket, hogy támogassák a Szegedi Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályát!

Segítsen Ön is a nagybeteg kisgyerekeken!

A Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek alapítvány közhasznú szervezet, így támogatóinknak adóigazolást küldünk a befizetett adományokról, hogy ezzel csökkenthessék adóterheiket. A támogatási szerződés megkötése során megjelöljük a támogatni kívánt célt – az aktuális osztály vezetőjével egyeztetve, melyet kizárólag erre a célra fordítunk és ezt igazoljuk is a támogató számára.

Az osztályokon kezelt gyermekek, dolgozók támogatására is szívesen fogadunk tárgyi adományokat, felajánlásokat, állandó rendezvényeinkre kiállítókat, partnereket, önkéntes segítőket is keresünk.

Az adományok átadását fényképpel dokumentáljuk, honlapunkon és a közösségi média felületén megjelenítjük. Kiemelt támogatóink részére sajtónyilvános átadást szervezünk, 500.000 forint feletti érték adományozása felett a támogató logóját is elhelyezzük a honlapon.